Bridgnorth
Door: Joëlle
Blijf op de hoogte en volg Joëlle
18 Maart 2010 | Verenigd Koninkrijk, Londen
Dit keer geen keuze tussen Engels en Nederlands.
Maar gewoon de keuzen tussen Nederland en ‘Dutch, en aangezien dat hetzelfde is, blijft het alleen bij Nederlands.
Op dertien februari, gingen wij naar Bridgnorth (Fritz, Janice, Barry en ik). Het was een mooie en zonnige dag, met een koel briesje. Wij kwamen onderaan aan, want Bridgnorth, is een stad met lagen. Vroeger was het namelijk zo dat de armen de onderste laag hadden, en de rijke de bovenste laag, maar nu is dat helemaal veranderd.
Wij liepen langs het water naar de brug, om het dorpje te bezoeken, in te kunnen.
Hier zagen we een héél schattig hondje, Mazy.
Vervolgens liepen wij over de brug, via de hoofdstraat omhoog naar een van de kastelen, nadat wij dit hadden gedaan, was het markt tijd. Hier hebben wij een uurtje gewinkeld. Vervolgens hebben wij de andere kerk nog gezien.
Daarna zijn wij langs de kabelbaan via de trappen naar beneden gewandeld, met uitzicht op het platteland en naast ons een natuurgebied, met vogeltjes en een klein watervalletje.
Het was prachtig om te zien.
Sorry voor dit late verhaal. Volgende keer komen deze sneller. Het volgende verhaal zal ; De wedstrijd The Wolves vs Manchester United zijn. Daarna Stourbrigde, en hiern de motorbikes :)
Tot Gauw,
Joëlle
19 Maart 2010 - 15:18
Renata:
Ha Joëlle,
Wat een schattig hondje, het lijkt een beetje op het hondje dat ik vroeger had. Ze heette Radja maar ze was wel wat groter! Volgens mij zit je al op de helft van je tijd in Engeland. Gaat het goed op school en heb je het naar je zin? Ik hoop het en als het weer nu ook nog wat beter wordt, ga je over 2 dagen de lente beleven op zijn Engels!
Veel liefs van ons allemaal en ik ben benieuwd naar je verhaal over Stourbridge....